AROMATERAPIJA TIJELA

Aromaterapija označava terapiju uz primjenu eteričnih ulja koja povoljno utječu na zdravlje, smanjivanje stresa i tjeskobe, prevencije infekcija i olakšavanje tegoba. Aromaterapija vraća poljuljanu emocionalnu ravnotežu i stimulira psihu, poboljšava pamćenje, a sama ulja izrazito blagotvorno utječu na kožu i tijelo kroz krvožilni i limfni sustav. Osim što oslobađa Vaša čula, mirisna i energetska masaža odvest će Vas od nemirne svakodnevnice, dnevnog stresa, umora, uroneći Vas u stanje ugode i sreće.

 

AROMASOUL MASAŽE

Posebnu terapiju u našem salonu čine varijacije aromasoul masaža, koje imaju svaka svoju namjenu:

MEDITERANSKA

Aroma koja oslobađa i tonira Vaše tijelo, koja revitalizira i stimulira Vaše osjete. Mirisi bosiljka, naranče, limuna, mandarine, anisa i origana uronjeni u ulje jojobe poboljšat će tonus Vašeg tijela i pojačati efekat masaže.

ARAPSKA

Ova masaža opušta mišiće i oslobađa tijelo, umiruje i jača osjetila. Sastoji se od pilinga, čišćenja kože i masaže. Glavni sastojci su arome cimeta, mandarine, limuna, kumina, eukaliptusa, sandalovine i đumbira, u spoju sa jojobinim uljem.

INDIJSKA

Indijska masaža detoksira i opušta tijelo. Ujednačuje i podiže Vaša čula. Lavanda, ulje sandalovine, ekstrakt crnog papra, muškatnog oraščića i tamjana glavni su sastojci aromatičnih ulja koje koristi ova masaža.

ORIJENTALNA

Mirisi ove arome uravnotežit će energeju tijela i umanjiti kožne iritacije, te ujedno poboljšati raspoloženje i relaksaciju. Orijentalnu kombinaciju čine YIan YIang ulja i ekstrakti mimoze, jasmina i vanilije, Masaža se temelji na Tui-Na metodi koja omogućuje pravilan protok energije kroz tijelo.

Author Info

admin